Producten

Voor Thuisbakkers / Producten

Neem ook een kijkje op onze pagina veelgestelde vragen (FAQ) voor handige baktips en weetjes, en bezoek onze receptensite met talloze recepten voor thuisbakkers.

 

Miniblokje verse gist (42g)

 

De Bruggeman minigistblokjes zijn alom bekend en hebben precies dezelfde functionele eigenschappen als onze professionele bakkersgist.

De handige verpakte blokjes van 42 gram verse gist zorgen voor een goede hanteerbaarheid en eenvoudige dosering. De minigist geeft uitstekende resultaten in uw broodbakmachine en is verkrijgbaar in de meeste supermarktketens in de Benelux.

Bruggeman minigist is 4 weken houdbaar bij bewaring in de koelkast aan 4 à 5 °C. Bewaar de gist nooit te warm, aangezien ze dan vroegtijdig geactiveerd wordt met verlies van rijskracht als gevolg.

 

 

 


Bruggeman Instant gist (5x11g)

 

Deze handige kleine zakjes van 11 gr droge gist zijn uitermate geschikt voor thuisbakkers en verzekeren tevens een lange houdbaarheid. Ze hebben precies dezelfde functionele eigenschappen als de Bruggeman Instant Gist voor professionele bakkers en geven uitstekende resultaten in uw broodbakmachine.

Bruggeman Instant Gist is verkrijgbaar in de meeste supermarktketens in de Benelux.

 

 

Bruggeman Instant Gist Blauw (125g)

 

Dé standaard kwaliteit in droge gist, geschikt voor zowat elk recept en elke baktechniek, in handige 125 gram verpakking. 

 

 

 


Terug