Nieuws

Algist Bruggeman lanceert nieuwe toepassing op 1kg blokgist

[01-08-2017]
Begin augustus worden de bekende 1kg blokgisten van Algist Bruggeman met een nieuwe toepassing geleverd. Door middel van gebruik van snijdraad tijdens de productie, wordt de blokgist in 2x500g voorgesneden. Hierdoor kan de bakker de 1kg blokgist bij gebruik manueel en eenvoudig in 2 gelijke stukken verdelen.

Lees meer


PULSO, HET NIEUWE MERK VOOR ONZE BROODVERBETERMIDDELEN IN DE TOEKOMST

[30-05-2017]
Pulso is hèt nieuwe merk voor de volledige bakkerijsector.

Het stroomlijnen van het volledige assortiment broodverbetermiddelen onder de merknaam Pulso, leidt tot vereenvoudiging van communicatie, duidelijke producteigenschappen en een frisse wind door de verpakkingen.

 


Lees meer


Bekijk onze vacatures

[16-06-2017]

Wij bieden momenteel enkele uitdagende functies aan. Bekijk onze vacatures.

Algist Bruggeman is een aantrekkelijke werkgever met een goede werksfeer, veel arbeidsvoorwaardelijke plussen, een goede beloning en opleidingsmogelijkheden. In een groeiende markt investeren wij continue in medewerkers en nieuwe technologieën.
Bekijk onze vacatures

Laat u inspireren door ons magazine INSPIRATIONS

[23-02-2017]

Nieuwe trends en ontwikkelingen, innovatieve producten en bereidingsmiddelen, events en nieuws uit de sector, … Allerlei zaken die het magazine INspirations u aanbiedt om nog meer geïnspireerd te raken.
Laat u inspireren door ons magazine INSPIRATIONS

Efficiënt produceren

[17-02-2017]

Algist Bruggeman biedt verschillende routes om nachtarbeid in de bakkerij terug te dringen of de producten voor een zondagsopening op een efficiente wijze te produceren.

Check de LinkedIn post van Wilbert Spierings, onze Bakery Technology Consultant:

https://www.linkedin.com/hp/update/6235085907712708608

 

Efficiënt produceren