Zoek in ons aanbod:Creatief inspirerend voor de bakker

Algist Bruggeman produceert bakkersgist, zowel voor traditionele en industriële bakkerijen, als voor de particuliere thuisbakker. De bakkersgist wordt verkocht in verse, vloeibare of droge vorm. Daarnaast bieden wij ook ingrediënten en broodverbeteraars aan. Wij zijn een Belgisch bedrijf, gelegen in de Gentse kanaalzone.

Het succes van Algist Bruggeman is gebaseerd op de dagelijkse inzet van al onze medewerkers, op het vertrouwen van tienduizenden bakkers verspreid over heel de wereld én op de permanente inspanningen van onze verkopers, onze distributeurs en hun medewerkers.

Nieuws
Bekijk onze vacature: Verantwoordelijke Labo
18-05-2017
Wij bieden momenteel een uitdagende functie aan: Verantwoordelijke Labo! Algist Bruggeman is een aantrekkelijke werkgever met een goede werksfeer, veel arbeidsvoorwaardelijke plussen, een goede beloning en opleidingsmogelijkheden. In een groeiende markt investeren wij continue in medewerkers en nieuwe technologieën. Bekijk onze vacatures. 
Bekijk onze vacature: Verantwoordelijke Labo
Laat u inspireren door ons magazine INSPIRATIONS
23-02-2017

Nieuwe trends en ontwikkelingen, innovatieve producten en bereidingsmiddelen, events en nieuws uit de sector, … Allerlei zaken die het magazine INspirations u aanbiedt om nog meer geïnspireerd te raken.

Laat u inspireren door ons magazine INSPIRATIONS
Efficiënt produceren
17-02-2017

Algist Bruggeman biedt verschillende routes om nachtarbeid in de bakkerij terug te dringen of de producten voor een zondagsopening op een efficiente wijze te produceren.

Check de LinkedIn post van Wilbert Spierings, onze Bakery Technology Consultant:

https://www.linkedin.com/hp/update/6235085907712708608

 


Efficiënt produceren