Zoek in ons aanbod:Creatief inspirerend voor de bakker

Algist Bruggeman produceert bakkersgist, zowel voor traditionele en industriële bakkerijen, als voor de particuliere thuisbakker. De bakkersgist wordt verkocht in verse, vloeibare of droge vorm. Daarnaast bieden wij ook ingrediënten en broodverbeteraars aan. Wij zijn een Belgisch bedrijf, gelegen in de Gentse kanaalzone.

Het succes van Algist Bruggeman is gebaseerd op de dagelijkse inzet van al onze medewerkers, op het vertrouwen van tienduizenden bakkers verspreid over heel de wereld én op de permanente inspanningen van onze verkopers, onze distributeurs en hun medewerkers.

Nieuws
Nieuwe Facebookpagina!
30-10-2017

Welkom op de vernieuwde en officiële Facebookpagina van Algist Bruggeman.

 

Like en volg onze pagina om op de hoogte te blijven van al onze nieuwtjes!


Molasses for Food and Feed
05-10-2017

De Europese Commissie heeft recent voorgesteld het gebruik van melasse in biobrandstoffen te stimuleren. Maar door het gebruik ervan voor biobrandstoffen te bevorderen zal er minder of geen melasse meer beschikbaar zijn voor menselijke en diervoeding. Een slechte zaak voor gistproducenten, voor wie melasse een belangrijke grondstof is.  

Lees meer
Algist Bruggeman lanceert nieuwe toepassing op 1kg blokgist
01-08-2017
Begin augustus worden de bekende 1kg blokgisten van Algist Bruggeman met een nieuwe toepassing geleverd. Door middel van gebruik van snijdraad tijdens de productie, wordt de blokgist in 2x500g voorgesneden. Hierdoor kan de bakker de 1kg blokgist bij gebruik manueel en eenvoudig in 2 gelijke stukken verdelen.
Lees meer