Zoek in ons aanbod:Creatief inspirerend voor de bakker

Algist Bruggeman produceert bakkersgist, zowel voor traditionele en industriële bakkerijen, als voor de particuliere thuisbakker. De bakkersgist wordt verkocht in verse, vloeibare of droge vorm. Daarnaast bieden wij ook ingrediënten en broodverbeteraars aan. Wij zijn een Belgisch bedrijf, gelegen in de Gentse kanaalzone.

Het succes van Algist Bruggeman is gebaseerd op de dagelijkse inzet van al onze medewerkers, op het vertrouwen van tienduizenden bakkers verspreid over heel de wereld én op de permanente inspanningen van onze verkopers, onze distributeurs en hun medewerkers.

Nieuws
PULSO, HET NIEUWE MERK VOOR ONZE BROODVERBETERMIDDELEN IN DE TOEKOMST
30-05-2017
Pulso is hèt nieuwe merk voor de volledige bakkerijsector.

Het stroomlijnen van het volledige assortiment broodverbetermiddelen onder de merknaam Pulso, leidt tot vereenvoudiging van communicatie, duidelijke producteigenschappen en een frisse wind door de verpakkingen.

 

Lees meer
Bekijk onze vacatures
16-06-2017

Wij bieden momenteel enkele uitdagende functies aan. Bekijk onze vacatures.

Algist Bruggeman is een aantrekkelijke werkgever met een goede werksfeer, veel arbeidsvoorwaardelijke plussen, een goede beloning en opleidingsmogelijkheden. In een groeiende markt investeren wij continue in medewerkers en nieuwe technologieën.

Bekijk onze vacatures
Laat u inspireren door ons magazine INSPIRATIONS
23-02-2017

Nieuwe trends en ontwikkelingen, innovatieve producten en bereidingsmiddelen, events en nieuws uit de sector, … Allerlei zaken die het magazine INspirations u aanbiedt om nog meer geïnspireerd te raken.

Laat u inspireren door ons magazine INSPIRATIONS