Zoek in ons aanbod:Creatief inspirerend voor de bakker

Algist Bruggeman produceert bakkersgist, zowel voor traditionele en industriële bakkerijen, als voor de particuliere thuisbakker. De bakkersgist wordt verkocht in verse, vloeibare of droge vorm. Daarnaast bieden wij ook ingrediënten en broodverbeteraars aan. Wij zijn een Belgisch bedrijf, gelegen in de Gentse kanaalzone.

Het succes van Algist Bruggeman is gebaseerd op de dagelijkse inzet van al onze medewerkers, op het vertrouwen van tienduizenden bakkers verspreid over heel de wereld én op de permanente inspanningen van onze verkopers, onze distributeurs en hun medewerkers.

Nieuws
Bekijk onze vacatures
17-02-2017
Wij bieden momenteel enkele uitdagende functies aan! Algist Bruggeman is een aantrekkelijke werkgever met een goede werksfeer, veel arbeidsvoorwaardelijke plussen, een goede beloning en opleidingsmogelijkheden. In een groeiende markt investeren wij continue in medewerkers en nieuwe technologieën. Bekijk onze vacatures. 
Bekijk onze vacatures
Algist op "Bibac Plus" in Antwerp Expo
20-02-2017

Algist Bruggeman is aanwezig op de 4-daagse beurs Bibac Plus, van 19 t.e.m. 22 maart in Antwerp Expo.

 

Registreer u GRATIS online en download uw entreekaart.  

 

Bibac Plus wordt hét trefpunt voor elke bakker die fier is op zijn beroep! Een actieve beursbeleving met een gezellige, huiselijke sfeer door zintuigprikkelende degustaties & demonstaties staan centraal. Gedurende de 4-daagse beurs biedt Bibac Plus zijn bezoekers een goedgevuld programma aan. Zo kan u zich aan tal van activiteiten, degustaties en wedstrijden allerhande verwachten. Beleving troef op Bibac Plus!

Algist op "Bibac Plus" in Antwerp Expo
Laat u inspireren door ons magazine INSPIRATIONS
23-02-2017

Nieuwe trends en ontwikkelingen, innovatieve producten en bereidingsmiddelen, events en nieuws uit de sector, … Allerlei zaken die het magazine INspirations u aanbiedt om nog meer geïnspireerd te raken.

Laat u inspireren door ons magazine INSPIRATIONS